Sort By:  

Shitet dyqan ne Vlore

Shitje
1,500€ M2 - Dyqan

Shitet dyqan ne qytetin e Vlores. Ky dyqan ndodhet ne katin e pare te banimit, siper supermarket Conad, ne rrugen Skele-Vlore. Siperfaqja e dyqanit eshte…

More Details
73 M2 1 Garage

Shitet dyqan ne Vlore

Shitje
1,500€ M2 - Dyqan

Shitet dyqan ne qytetin e Vlores. Ky dyqan ndodhet ne katin e pare te banimit, siper supermarket Conad, ne rrugen Skele-Vlore. Siperfaqja e dyqanit eshte…

More Details
71 M2 1 Garage

Shitet dyqan ne Vlore

Shitje
1,500€ M2 - Dyqan

Shitet dyqan ne qytetin e Vlores. Ky dyqan ndodhet ne katin e pare te banimit, siper supermarket Conad, ne rrugen Skele-Vlore. Siperfaqja e dyqanit eshte…

More Details
75 M2 1 Garage

Shitet apartament 2+1 ne Vlore.

Shitje
150,000€ - Apartment

Shitet apartament ne qytetin e Vlores. Ky apartament eshte 2+1 dhe eshte shume spacioz. Siperfaqja totale e ketij apartamenti eshte 120 m2, nga e cila,…

More Details
120 M2 2 Bedrooms 2 Bathrooms