Shitet objekt prane Institutit te Higjenes.

Rruga Qemal Guranjaku, Tirana, Albania
Shitje 300,000€ - Apartment
280 M2

Shitet nje objekt 3 katesh , perballe Institutit te Higjienes. Objekti ka nje siperfaqe prej 280 m2, dhe truall me siperfaqe 104m2. Kati i pare(1) sherben si njesi sherbimi,pra dyqane dhe biznese te ndryshme, dhe kati i dyte (2) dhe i trete (3) si hapsire banimi.Por gjithashtu ky objekt eshte i pershtatshem dhe per zyra dhe ambjente pune. Zona ne te cilen ndodhet, eshte nje zone mjaft e mire dhe e zhvilluar, e cila ka dalje direkte ne rr. e Elbasanit.

Të ngjashme