Shitet dyqan ne Vlore

Rruga Sadik Zotaj, Vlorë, Albania
Shitje 1,500€ M2 - Dyqan
75 M2 1 Garage

Shitet dyqan ne qytetin e Vlores. Ky dyqan ndodhet ne katin e pare te banimit, siper supermarket Conad, ne rrugen Skele-Vlore. Siperfaqja e dyqanit eshte 75 m2. Krahas dyqanit ofrohet dhe nje hapsire parkingu ne garazhin e pallatit.

Vizita

Të ngjashme