Shitet apartament 2+1 ne Vlore.

 • A53DCD04-9A94-4EDC-887B-0156EB67BA2F
 • F9B501C5-2B9A-48CE-969D-EC20ED314AAE
 • 8BD6EF88-2030-4BEE-84C1-05F4CBD93BEE
 • FF29C4E3-90D3-4C72-B13B-8DC6F4289177
 • 7BBF858B-9B88-4F13-A8B4-A86A0A9D9116
 • 11E0B9B6-858D-4E31-AF3E-22B7D13A340C
 • CC7EDC2C-11B8-4CCB-95DB-37C8A358B25B
 • F00245FA-F0B6-4B87-9339-55E2ABA30E85
 • 4D15975B-D251-482C-9C76-C180BF78F5B3
 • B5AF17BA-EF0F-47BD-B788-8209B00373AB
 • FB8968C9-014D-4861-A935-B03F004A9E1A
Rruga Murat Tërbaçi, Vlorë, Albania
Shitje 150,000€ - Apartment
120 M2 2 Bedrooms 2 Bathrooms
 1. Shitet apartament ne qytetin e Vlores. Ky apartament eshte 2+1 dhe eshte shume spacioz. Siperfaqja totale e ketij apartamenti eshte 120 m2, nga e cila, banesa ze 97 m2, veranda e shtepise 23m2 dhe 11 m2 siperfaqe e perbashket. Ky apartament eshte i hipotekuar. Nese jeni ne kerkim te nje apartamenti me nje pamje te mahnitshme , me nje mobilim mjaft te mire  dhe ne nje prej zonave me te kerkuara te ketij qyteti bregdetar, ky apartament eshte perfekti per ju. Ejani dhe bejeni tuajin vetem nepermjet Tirana Property.
Vizita

Të ngjashme