Shitet apartament 2+1 ne Sarande.

  • saranda
  • sara
  • s
  • sa
  • saa
  • sar
  • saraarr
Saranda International , Sarandë, Albania
Shitje 2,200€ M2 - Apartment
109 M2 2 Bedrooms

Shitet apartament ne qytetin bregdetar te Sarandes.Ky apartament eshte 2+1, dhe ka nje siperfaqe prej 109m2. Me nje pamje te shkelqyer nga bregdeti i Sarandes, ky eshte nje apartament qe nuk duhet humbur. I ndodhur ne nje kompleks, kjo banese ofron te gjitha kushtet e favorshme per nje jetese te nje cilesie te larte. Bejeni tuajin vetem nepermjet Tirana Property .

Vizita

Të ngjashme