Shitet ambient komerciale ne afersi te Taiwan,Tirane.

Rruga Reshit Çollaku, Tirana, Albania
Shitje 2,500€ /m2 - Komerciale
34 m2

Shitet ambient komercial mbrapa Shallvareve ne Tirane. Ambienti ka nje siperfaqe prej 37m2 dhe eshte ne nje pozicion mjaft te mire ne kryeqytet.

KJO PRONE VJEN TANI ME NJE ULJE NGA 3000EURO/m2 ne 2500EURO/m2.

Nxito ta besh tenden.

Vizita

Të ngjashme