Ndertese me 4 kate ne qytetin e Lezhes.

Lezhë District, Albania
Qera Cmim i diskutueshem - Apartment
150 m2/kat

Shitet ose jepet me qera nje ndertese me 4 kate ne qendren e qytetit te Lezhes, prane memorialit te Skenderbeut. Cdo kat i nderteses ka nje siperfaqe prej 150 m2, pervec katit 0 qe perfshin dhe oborrin, dhe mund te perdoret mjaft mire per nje ambient lokali.

Cmimi eshte i diskutueshem.

Të ngjashme