Jepet vile me qera ne Sauk.

  • WhatsApp Image 2018-09-26 at 11.57.21 AM
  • WhatsApp Image 2018-09-26 at 11.57.24 AM
Sauk, Tirana, Albania
Qera 3,500€ /m - Hotel, Komerciale, Qender biznesi
155 m2/kati

Jepet me qera nje vile me 5 kate ne zonen e Saukut. Vila eshte ne gjendje mjaft te mire dhe mund te perdoret per nje numer te madh sherbimesh duke filluar nga shkolla, qender kursesh, zyra, klinika, spitale etj.

Pamja qe kjo vile te ofron eshte mjaft e mire dhe ndodhet ne nje zone te populluar.

Vizita

Të ngjashme