Jepet me qera apartament 2+1 ne rr. Islam Alla, Tirane.

  • DDCF54CA-B480-4D0D-8E28-B5C5BC3FCDFB
  • 402382FA-77B5-4151-B886-D590E9DB4A6B
  • 4C87FCA1-6B1E-4295-8EDE-7A973FB08EF3
  • 5ABED501-8855-4AA7-B460-7414C2D476B9
  • 790959AA-4A90-4754-8F50-32B6ED476A46
  • 81B88408-AABB-416D-B4DB-237D7E3A843D
  • 40452EDD-817E-43E9-8350-04D4301C2E63
Rruga Islam Alla, Tirana, Albania
Qera 350€ /muaj - Apartment
2 Bedrooms 1 Bathroom 1 Garage

Jepet me qera apartament 2+1, ne katin e 4 te nje vile moderne. Apartamenti eshte teresisht i mobiluar dhe ne gjendje mjaft te mire.  Vendndodhja e viles eshte ne zemer te kryeqytetit, gje qe i jep nje vlere te shtuar jeteses tuaj ketu. Gjithashtu ka dhe vend parkimi te perfshire ne cmim.

Vizita

Të ngjashme