Jepet me qera ambient pune ne rr. Brigada e VIII, Tirane.

  • 46512185_2178130295572910_9026157373529522176_n
  • 46514279_2155729481358283_7625629994990960640_n
  • 46519140_507558556430870_5573654290666356736_n
  • 41299984_2133776970230418_5378246532967432192_n
  • 46474607_2266647876742613_8832861734717882368_n
  • 46491603_2182130655361247_5014794017989197824_n
  • 46502288_1125293524300628_5379357250164883456_n
  • 46513579_2205023019755019_7596852112084959232_n
  • 46710870_198574217724994_6753684907291049984_n
Rruga Brigada VIII, Tiranë, Albania
Qera 180€ /Muaj - Zyra

Jepet me qera ambient pune per 1 ose me shume persona, ne nje hapsire me nje koncept te ri ne vendin tone.
Ky ambient ofron mundesi per 1 person me nje tavoline dhe komodine ( duke perfshire uje, drita, printime, kafe, hapsira te perbashketa etj.) si dhe per 2 e me shume persona. Ofron ambiente private ose jo per deri 4 persona, ambient per mbledhje pune, trajnime etj. Vendndodhja e ketyre zyrave eshte ne zonen e Bllokut, e cila eshte nje prej zonave me te populluara te kryeqytetit.

Cmimi mujor per 1 post pune eshte 180 EURO, ku perfshihen uje,drita,internet,perdorimi i hapsirave te perbashketa, printer,sherbime mirembajtje,menaxhim etj.

Cmimi mujor per ambient privat per 4 veta eshte 150 EURO/person ose 600EURO ne total.

 

Eshte nje hapsire qe krijon mundesi krijimi te network dhe eshte mjaft i mire per start ups.

Vizita

Të ngjashme