Jepet me qera ambient per zyra ne rr. Frosina Plaku, Tirane.

  • 1-2
  • 2-2
  • 4-2
Albania
Qera 350€ /Muaj - Zyra
108 m2 1 Bathroom

Jepet me qera nje ambient per zyra ne zonen e 21 Dhjetorit ne Tirane. Siperfaqja e ketij ambienti eshte 108m2 dhe eshte mjaft i organizuar per veprimtari te ndryshme. Vendndodhja eshte gjithashtu nje pike kyce qe i shton vlerat kesaj prone.

Vizita

Të ngjashme