Sherbime

Klientet e Tirana Property mund te perfitojne nga sherbimet qe ofron agjencia jone, si meposhte:

– Investimet ne pasuri te paluajtshme
– Ndermjetesim ne shitje dhe qira
– Vleresim pasurie
– Konsulence financiare dhe ligjore
– Asistence noteriale
– Konsulence teknike

 

Tirana Property

Interesohu

Loading...