Shitet toke ne Yzberisht.

  • 100806195_3013446972071084_5960638587787117930_n
  • 100905649_179336750198972_2942409349370971520_n
  • 101013985_698026030971738_680412535748187546_n
Albania
Shitje 150€ m2 - Toke
2000 m2

Shitet nje toke ne zonen e Yzberishtit, ne periferi te Tiranes. Kjo toke eshte e aksesueshme nga rruga dhe eshte ne nje zone mjaft te pershtatshme. Gjithashtu ndodhet ne afersi me projektin e ri te “Kombinart”, cka ja shton edhe me shume vlerat si investim.

Të dhëna

Vizita

Të ngjashme