Shitet toke ne rrugen e Rinasit dhe prane rruges se re Thumane, Kashar.

Rinas, Albania
Shitje 80€ m2 - Hotel, Komerciale, Qender biznesi, Toke

Shitet toke me siperfaqe nga 5.000m2 deri ne 26.600m2. Kjo toke ofron nje sere mundesish per zhvillimin e saj si per magazina industriale,ekspozita, sherbime administrative,qendra tregtare,qendra biznesi etj. Toka ndodhet ne nje pozicion shume te pershtatshem ne rrugen e Rinasit dhe ne rrugen e re Thumane,Kashar . Si pike referimi mund te merret Tirana Business Park, qe ndodhet perballe tokes.

Të dhëna

Vizita

Të ngjashme