Shitet toke mbrapa Megatek.

Albania
Shitje Cmim i diskutueshem - Toke
1804 m2

Shitet nje toke me siperfaqe 1804 m2 mbrapa Megatek. Vendndodhja e tokes ka nje perspektive shume te mire per zhvillim dhe ofron nje sere mundesish zhvillimi, si magazina industriale, njesi sherbimi,qendra biznesi etj. Forma e tokes eshte shume e pershtatshme per tu ndertuar dhe eshte e perfshire ne planet e zhvillimit te Bashkise Tirane.

CMIMI I SHITJES: 145.000EURO

Vizita

Të ngjashme