Shitet objekti prane Liceut Artistik Jordan Misja, Tirane.

  • 3
  • vila niku 2
  • vila niku
  • IMG_5887
  • IMG_5892
  • IMG_5895
  • IMG_5897
  • IMG_5898
Tirana, Albania
Shitje 330,000€ - Dyqan, Komerciale, Residenciale, Vile, Zyra
280 m2

Tashme ne shitje nje godine me 3 kate, ne rikonstruksion dhe se shpejti e gatshme per pune. Si ambient eshte ideal per zyra, qender kursesh, kopshte, banim etj. Vendndodhja e godines eshte ne nje zone mjaft te preferuar, per shkak te afersise qe ka me pikat kryesore te kryeqytetit. Objekti ka nje siperfaqe prej 280 m2. Objekti eshte me hipoteke.

Kati I sherben per njesi sherbimi ndersa kati i II dhe kati i III ofrojne mundesi per perdorime te ndryshme.

CMIMI I SHITJES: 330.000 EURO

Vizita

Të ngjashme