Shitet/Jepet me qera ambient komercial prane Zogut te Zi, Tirane.

  • WhatsApp Image 2018-11-24 at 10.25.17 AM
  • WhatsApp Image 2018-11-24 at 10.25.26 AM (1)
  • WhatsApp Image 2018-11-24 at 10.25.26 AM (2)
  • WhatsApp Image 2018-11-24 at 10.25.26 AM (3)
  • WhatsApp Image 2018-11-24 at 10.25.26 AM (4)
  • WhatsApp Image 2018-11-24 at 10.25.26 AM
  • WhatsApp Image 2018-11-24 at 10.25.27 AM (1)
  • WhatsApp Image 2018-11-24 at 10.25.27 AM
Tirana, Albania
Qera, Shitje 600€ /Muaj - Dyqan, Komerciale, Zyra
120 m2

Shiten/Jepen me qera dy ambiente komerciale perballe Ring Center. Siperfaqja e ambientit te siperm eshte 120m2 ndersa e pjeses se poshtme 100m2. Ambientet jane ndare nga njeri tjetri dhe kane pamje direkte nga rruga kryesore. Vendndodhja e tyre eshte shume e mire pasi ka disa dalje ne rruge kryesore te kryeqytetit. Ndodhet vetem 10-15 minuta nga qendra e Tiranes dhe ndodhet fare prane qendrave te ndryshme te biznesit. Zona eshte e qete dhe mjaft e sigurt per cfaredo lloj biznesi.

 

SHITJE: Pjesa e siperme- 2000EURO/m2 dhe /// Pjesa e poshtme- 1500EURO/m2

QERA: Pjesa e siperme 650EURO/muaj dhe /// Pjesa e poshtme- 500 EURO/m2.

Vizita

Të ngjashme