Shitet apartament 2+1 ne Vlore.

  • vlore uje i ftohte
  • vlore uje i ftohte.PNG 2
SH8, Vlorë, Albania
Shitje 700€ m2 - Apartment
101 m2 2 Bedrooms 1 Bathroom

Shitet apartament 2+1 me nje siperfaqe 101 meter katror, ne Vlore. Apartamenti ndodhet ne zonen e Ujit te Ftohte ose te njohur ndryshe si “Rrapi”. Eshte buze rruges kryesore dhe ka nje pamje mjaft te mire te detit. Ndodhet prane plazhit, prane stacionit te autobuzit si dhe vetem 7 minuta larg zones se Lungo mares ne Vlore.
Eshte nje apartament shume i mire per te jetuar gjate gjithe vitit ose per te kaluar pushimet ne kete qytet qe ka ndryshuar fizionomi.

Vizita

Të ngjashme