Shitet apartament 2+1 ne Sarande.

 • 73322581_511020956128992_4269003235148169216_n
 • 69513826_441516993121109_4356469002885660672_n - Copy
 • 69513826_441516993121109_4356469002885660672_n
 • 69566249_674510619727655_8331403150195949568_n
 • 69598481_2327662980636193_1225486596275437568_n
 • 69623404_2436237076648589_6988812604147761152_n
 • 69757874_373591360253278_3728743267534110720_n
 • 69782944_367348490849863_39716395809767424_n
 • 69813508_2904501239625138_6128647563768758272_n
 • 69871445_428079578058038_2414303861289254912_n
 • 69999400_1174050739472132_1817070310680166400_n
 • 70000260_500682297364839_4547128218972323840_n
 • 70316793_378346876172681_5044133154336538624_n
 • 70373582_432175657395643_7446980989227630592_n
 • 70634512_907708249607042_7696024354353577984_n
 • 71012623_1020360574983672_8784904232969961472_n
 • 72196113_547417492500822_1435572189960077312_n
 • 72437699_776587006117541_7529682847959875584_n
 • 73127024_2251000111677261_6676059476564377600_n
Albania
Shitje 75,000€ - Apartment
119 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms

Shitet nje apartament 2+1 ne qytetin e Sarandes. Ky apartament ka nje siperfaqe totale prej 119m2 dhe eshte i hipotekuar.
Vendndodhja e ketij apartamenti eshte mbi plazhin Mango. Orientimi eshte nga deti, gje e cila i shton shume vlere prones. Ndodhet prane me facilitete te ndryshme dhe do ishte nje zgjedhje shume e mire, qofte per shtepi pushimi ose per te jetuar vazhdimisht. Organizimi i apartamentit ofron hapsira te bollshme dhe komod per banoret e tij.Gjithashtu ka nje verande spacioze e cila ofron mundesi shfrytezimi te ndryshme.

Cmimi i apartamentit eshte 75.000 EURO + 15.000 per mobilimin.

Vizita

Të ngjashme