Shitet ambient komercial perballe Taiwan, Tirane.

  • WhatsApp Image 2018-09-20 at 9.04.45 PM
  • WhatsApp Image 2018-09-20 at 9.04.44 PM
  • WhatsApp Image 2018-09-20 at 9.04.44 PM (1)
Taiwan Bridge, Tirana, Albania
Shitje 3,000€ /m2 - Komerciale
120 m2

Shitet ambient komercial me siperfaqe prej 120m2, ne zonen e Shallvareve. Ambienti eshte ne katin -1 dhe ndodhet ne nje prej rrugeve me te populluara te Tiranes. Siperfaqja e madhe e ketij ambienti, e ben ate funksional per disa lloje biznesesh te ndryshem . Cmimi eshte 3000EURO/m2.

Vizita

Të ngjashme