Jepet me qera vile ne rr. Islam Alla, Tirane.

 • 39d27428-63da-4853-b7fb-fd5e67df8030
 • 46ec5acc-5517-4568-96b9-68dd2cbcf25c
 • 51f2ed31-9c7a-4d0e-a513-4660caf0a2a7
 • 80c0da88-89f7-49e6-91d8-a7a7f1642832
 • 848ef189-ac20-4c02-b42c-f152af0d3915
 • 1874f85a-aea2-4f78-a980-cddece26872e
 • 7523ceb8-aa0f-432c-b118-c527a82b6ad3
 • 19806ba1-1ecf-4c71-8eba-d6baf2877e41
 • 38213de8-a61c-44a0-a5e7-4aa484f10218
 • 20884804-2677-4cc6-ac7e-8d3e001f3a7b
 • ba17d0c6-7272-4307-a55d-d95a9f59d503
 • cf95d257-7fd4-4877-b4f1-9becba4fa131
 • fb105e75-5041-49f0-9475-134fd96c8938
 • fc03cac4-99aa-422a-9bdc-c5e9f319c45f
Rruga Islam Alla, Tirana 1001, Albania
Qera Cmim i diskutueshem - Shtepi private, Vile
185 m2 2 Garages

Jepet me qera nje vile dy kateshe ne rr.Islam Alla, Tirane. Cdo kat i viles ka 3 dhoma fjetje dhe eshte i mobiluar mjaft mire sic mund ta shihni dhe ne fotot e dhena.Kjo prone ka dhe nje kat te nendheshem qe mund te perdoret dhe si depo. Ngrohja ne kete vile realizohet me ane te ngrohjes qendrore, si dhe me ane te kondicionereve neper shtepi. Si para dhe mbrapa viles ndodhen oborre, qe mund te kene funksione te ndryshme. Vila ju ofron dhe 2 vende parkimi ne brendesi te saj.

Vizita

Të ngjashme