Jepet me qera vile me 3 kate ne Kombinat, Tirane.

Rruga Hamdi Cenojmeri, Tirana, Albania
Qera 1,000€ /Muaj - Komerciale, Qender biznesi, Zyra
250  m2

Vilë 3 katëshe e hipotekuar me dokumentacion të rregullt, orientuar nga Lindja. Vendndodhja pranë stacionit të autobusit në Kombinat. Rruga “Hamdi Cenoimeri”, Vila Nr.7, Kombinat, Tiranë. Jepen me qera të tre katet e vilës. Objekti është ndërtim shumë cilësor, komunikon nga kati në kat me shkallë të brendshme dhe shkallë të jashtme. Me dy hyrje të veçanta të jashtme, në varësi të qëllimit të përdorimit. Sipërfaqja e kateve është: Kati i parë 130 m2 Kati i dytë 150 m2 Kati i tretë 150 m2 Sipërfaqja e truallit përfshirë dhe objektin është 250 m2. Vila është e rrethuar me mur rrethues, lulishte dhe vend parkim. Çdo kat është i organizuar me hapësira të bollshme, sallone, dhoma, ballkone, verandë dhe tualete. Pothuaj të gjitha dhomat janë të pajisura me kondicioner. Objekti është shumë i përshtatshëm për Qendra të funksioneve të ndryshme, Shoqata, Call Center, Laboratorë, Klinika, Kopshte, Shkolla, Biznese etj.

Vizita

Të ngjashme