Jepet me qera nje ambient komercial prane Torre Drinit, Tirane.

  • WhatsApp Image 2019-04-24 at 3.15.42 PM
  • WhatsApp Image 2019-04-24 at 3.15.42 PM (1)
  • WhatsApp Image 2019-04-24 at 3.15.41 PM
  • WhatsApp Image 2019-04-24 at 3.15.41 PM (1)
  • WhatsApp Image 2019-04-24 at 3.15.40 PM
  • WhatsApp Image 2019-04-24 at 3.15.41 PM (2)
Rruga Abdi Toptani, Tiranë, Albania
Qera 600€ muaj - Bar-Kafe, Dyqan, Komerciale, Zyra
60 m2

Jepet me qera nje ambient komercial prane Hotel Plaza dhe qendres tregtare “Toptani” ne Tirane. Ky ambient ka nje siperfaqe prej 60m2 dhe ndodhet ne nje zone shume te mire per nje shumellojshmeri funksionesh. Vendndodhja e ambientit eshte mjaft optimale, pasi eshte nje rruge e cila ka qarkullim ne cdo orar te dites.
Cmimi i qerase eshte 600EURO/muaj(pa perfshire 15%).

Vizita

Të ngjashme