Jepet me qera ambient komercial, Sarande.

  • WhatsApp Image 2018-12-03 at 2.08.54 PM
  • WhatsApp Image 2018-12-03 at 2.09.21 PM
  • WhatsApp Image 2018-12-03 at 2.09.39 PM
  • WhatsApp Image 2018-12-03 at 2.11.22 PM
  • WhatsApp Image 2018-12-03 at 2.11.52 PM
  • WhatsApp Image 2018-12-03 at 2.13.11 PM
  • WhatsApp Image 2018-12-03 at 2.15.42 PM
  • WhatsApp Image 2018-12-03 at 2.20.32 PM
  • WhatsApp Image 2018-12-03 at 2.29.59 PM
Albania
Qera 2,500€ /Muaj - Dyqan, Komerciale, Zyra
200 m2

Jepet me qera nje ambient komercial ne qytetin e Sarandes. Ambienti ka nje siperfaqe prej 200 m2 dhe eshte ne nje pozicion shume te mire per biznese te ndryshme. Ka lidhje direkte me te gjitha zonat kryesore te qytetit bregdetar. Kushtet qe ofron ky ambient jane shume te mira , per shkak te nje investimi te madh te kryer vetem disa vite me pare.
Ndodhet ne katin e dyte.

Vizita

Të ngjashme