Lajme

Shikoni te rejat e tregut

Cmimet e pronave ne Tirane.

Cmimet e pronave ne kryeqytet gjithmone kane qene nje teme diskutimi. Ndryshimi i tyre nder vite eshte i dukshem dhe ka nje trend rrites. Keto cmime vendosen ne baze te disa faktoreve te permendur si meposhte. Zona në të cilën…

Read more