Kerkohet apartament

Ketu do te gjeni kerkesa te klienteve tane. Nese nje prej ketyre kerkesave i pershtatet asaj cka ju keni, na kontaktoni.

Kerkesa


Kontakto tani per te bere kerkesen tuaj.

• Kerkohet apartament deri ne 250€ ne zonen e rr. Elbasanit, Tirane e Re dhe zonat ne afersi. (e mobiluar)

  • Ambient komercial prane qendres se Tiranes.